Hvad skal man gå efter, når man skal vælge institution?

Det kan for nogen være svært at gennemskue, hvad der er vigtigst af hverdagsform og værdier at give sit barn, når der skal udvælges blandt de forskellige tilbud: Hvilken pædagogisk retning ønsker man? Hvor skal de andre børn gå i skole? Skal der være kostordning eller madpakker? Skal udelivet vægtes eller noget helt andet?

 

 

Opmærksomhed

Som det grundlæggende understreger vi, at man ved et besøg og rundvisning i Solsikken mærker efter den rare og harmoniske stemning, der hersker i huset, og at man som forældre kan gå herfra med en god og tryg mavefornemmelse.

 

Normering 

Uanset hvor dygtig en pædagog kan være, er man kun et menneske - og ingen har hænder nok til at trøste 3 børn, sætte plaster på et knæ, have overblik over legene på legepladsen, huske hvem der sidder på toilettet og skal have hjælp om lidt, og lave pædagogiske aktiviteter for de børn, der behøver lidt støtte på vejen i det sociale... på én og samme tid!

 

Solid normering er i Solsikken derfor defineret ud fra, at der maximalt er bestemt pladser til 40 børn, og at der hos os er stabile og ansvarlige voksne som en forudsætning for, at Jeres barn har en tryg dagligdag, når I ikke selv kan være der. Det er sammensætningen af personalet, der kan komplementere hinanden og tilstrækkeligt med timetildeling, der gør en forskel i vores børnehave.