Valenciavej 6B, 8722 Hedensted, Tlf.: 75 89 01 71 
 
  Forældresamarbejde
 
 

Som forældre er I naturligvis medansvarlige for barnets udvikling. Vi vægter også, at I føler ansvar for de andre børn ved at forældre taler pænt om de andre børn, forældre og personalet.

Vi ønsker en åben dialog så forældre går til personalet med kritik – ikke til børn eller andre forældre. Børnehaven vægter et godt forældresamarbejde, fordi vi mener, at dette giver børnene tryghed. Samarbejdet skal bygges på ligeværdighed, åbenhed og ærlighed. Ligeværdighed opnås ved imødekommenhed fra begge parter, tolerance og gensidig respekt. Ærlighed opnås ved at der fra begge sider straks gives udtryk for tilfredshed/utilfredshed. Åbenhed er, når der gives gensidig information om barnet.

Vi anser det for vigtigt, at I som forældre støtter op om Solsikkens regler. Børnene kan godt skelne mellem hjem og instutionen.

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for Solsikken. Bestyrelsen består af 4 forældrerepræsentanter og 2 supple­anter, som vælges på generalforsamlingen samt 1 personale­repræsentant og børnehavens leder. 


Sidst opdateret 30. april 2017